Tyson Fury izgleda sve bolje, objavio fotografiju kojom govori da je spreman (FOTO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 30.04.2018 17:57h Autor:

Tyson Fury (Screenshot)

Tyson Fury naporno trenira za svoj povratak boksu, a rezultati se svakim danom sve više vide. On ih ne sakriva nego ih ponosno prezentira na društvenim mrežama, posebno na Instagramu, odakle dolazi i slika koju možete pronaći ispod ovog teksta.

Do Furyevog povratka ostalo je nešto više od mjesec dana. Gipsy King bi trebao nastupiti 9. lipnja, a protivnika još uvijek ne zna. No, pripreme su žestoke, jer on prije svega mora sebe dovesti u optimalno stanje, da bi se mogao vratiti boksu na način koji on želi. Naravno, takvog Furya žele i pravi fanovi, koji se vesele pojačanju teškaške konkurencije.

Svi znamo kako je Tyson imao velikih problema s viškom kilograma te da mu je to zapravo bila najveća borba, kako ih se riješiti da bi uopće mogao normalno trenirati. I čini se da je na pravom putu. Majica koju je obukao za fotografiranje, na kojoj piše ‘I’m Ready To Rumble”, samo dodatno pokazuje u kakvom je mentalnom stanju.

Veselimo se povratku Furya i jedva čekamo ime protivnika, a nakon toga i njegov povratnički meč. Do tada ćemo se veseliti njegovom napretku putem ovakvih fotografija iz dvorane.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI