Tyron Woodley objašnjava zašto će se kladiti na McGregora

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 20.06.2017 13:29h Autor:

Tyron Woodley

UFC-ov prvak lake kategorije, Conor McGregor, 26. kolovoza će kročiti u ring, njegov profesionalni boksački omjer pobjeda i poraza je 0-0. Njegov protivnik biti će Floyd Mayweather Jr. čiji se profesionalni ‘score’ zaustavio na 49 pobjeda bez poraza. Uz to, Floyd slovi kao jedan od najboljih boksača u povijesti. Zbog ranije navedenog, lako je shvatiti zašto se planetarno popularni Mayweather nalazi u poziciji velikog favorita.

UFC-ov prvak velter kategorije, Tyron Woodley, koji je i sam sudjelovao u nekoliko žustrih rasprava s McGregorom , ne očekuje pobjedu svojeg UFC kolege. Unatoč tome, Woodley misli staviti novac na McGregora jer kako kaže, sve je moguće u borilačkim sportovima.

Svoje razmišljanje Tyron je iznio u svojem ‘podcastu’ zvanom ‘The Morning Wood Show’:

“Biti ću iskren, Conor i ja se ne slažemo po mnogim pitanjima. Na kraju dana, i ja se želim potući s njime, ali kladiti ću se na njega. Znate li zašto? Ako uložim 1000 dolara, mogu zaraditi 6500 dolara. Ako uložim 2000 dolara, mogu zaraditi 13000 dolara. To su jebeni borilački sportovi. Svatko ima svoju šansu. Ne znam. Ne vjerujem da će pobijediti, ali ako dokaže da sam u krivu, barem ću zaraditi na tome.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI