Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Štrucl: Pobjeda nad Kujundžićem najveća u karijeri! | Fight Site

Štrucl: Pobjeda nad Kujundžićem najveća u karijeri!

K1 / Boks 20.12.2011 09:31h Autor:

Kujundžić VS Štrucl

Jedan od rijetkih mečeva na WFC-u 15 u kojem su suci morali donositi odluku nakon pobjede i jedini za koji je sucima trebala dodatna runda kako bi tu odluku i donijeli je onaj u kojem su sudjelovali Mladen Kujundžić i Rok Štrucl. Jednoglasna odluka suca razveselila je na kraju Štrucla, koji kaže i kako se radi o najvećoj pobjedi u njegovoj dosadašnjoj karijeri.

“Jako teška borba, Kujundžić je bio jako čvrst protivnik, a ja sam dao sve od sebe. Vjerujem da nisam razočarao gledatelje. Možda zbog čestog klinča borba nije bila najatkraktivnija, ali to je bila moja taktika i to me je odvelo do pobjede”, rekao je Štrucl za slovenski portal fighter.si.

Zadovoljstvo Štrucla je tim veće što je Kujundžić u Brežicama u Sloveniji nedavno pobijedio bez poteškoća njegovog velikog konkurenta Jasmina Bečirovića. “Ovo je moja najveća pobjeda dosad. On je u Brežicama pobijedio Jasmina i jednostavnom matematikom se dolazi do toga da sam ja sada najbolji K-1 teškaški borac u Sloveniji s obzirom da sam pobijedio Mladena.”

Štrucl bi svoj idući meč vjerojatno mogao odraditi u travnju na muay thai priredbi u Novom mestu u Sloveniji, no u slično vrijeme će se održati i WFC 16 na kojem Štrucl za svog protivnika želi Muamerja Tufekčića.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI