Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Štrucl čeka poziv za Opatiju: Želim se pokazati u najboljem izdanju! | Fight Site

Štrucl čeka poziv za Opatiju: Želim se pokazati u najboljem izdanju!

K1 / Boks 13.02.2013 14:56h Autor:

Rok Štrucl - desno (foto: Lukas Jirkovsky)

Europske kvalifikacije za SuperKombat World Grand Prix 2013 koje se održavaju u Hrvatskoj 23. veljače u sklopu borilačkog eventa Opatija Fight Night 5 donijet će nastupe brojnih odličnih boraca iz cijele regije, ali i s ostalih strana Europe, poput Grčke, Portugala i Njemačke.

Do održavanja eventa u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner preostalo je još deset dana, a s obzirom da u SuperKombat europskim kvalifikacijama nastupa čak osam teškaša, uvijek postoji mogućnost da se netko od njih u posljednji trenutak ozlijedi.

Opatija Fight Club kao organizator u tom slučaju ipak ne mora biti previše zabrinut jer su osigurali i više nego odličnu eventualnu zamjenu za ozlijeđenog borca.

Radi se o jednom od najboljih teškaša u cijeloj regiji, Roku Štruclu, koji je trebao početkom ožujka nastupiti u Trstu, no organizator mu je zbog financijskih problema otkazao meč te je sada na raspolaganju za nastup u Opatiji.

"Sretan sam što mi je potvrđen status rezerve i što ću možda nastupiti u Opatiji. SuperKombat je ipak jedna od najjačih K-1 organizacija u Europi. Meč u Italiji otpao mi je jer su tamošnjem organizatoru neki sponzori otkazali suradnju. Za borbu u Opatiji možda neću biti 100% spreman kao što bih bio da sam se u pripremama mogao potpuno fokusirati samo za taj meč, ali bio sam se spremao za nastup u Trstu, tako da vjerujem da ću se svejedno predstaviti u Kristalnoj dvorani u svom najboljem izdanju ukoliko dobijem priliku", rekao je Štrucl.

U svom posljednjem meču Štrucl je poražen u Rusiji, no gotovo svi koji su gledali snimku borbe potvrdili su da je slovenski borac tamo iznimno teško oštećen sudačkom odlukom, a spomenimo i da je u posljednjih malo više od godinu dana pobijedio hrvatske teškaše Mladena Kujundžića i Igora Mihaljevića.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI