Tomaš Hron nastavio nevjerojatan niz: Dvanaesta žrtva je Catalin Morosanu!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 13.06.2014 10:57h Autor:

Tomaš Hron i Catalin Morosanu

Na sinoć održanoj kick boksing priredbi u Pragu pod nazivom "Gibu Fight Night", član FFC rostera u teškoj kategoriji, Tomaš Hron je savladao opasnog Rumunja Catalina Morosanua. Bila je to jedna od najvrjednijih Hronovih pobjeda u karijeri.

"Rattle Snake" je slavio nakon tri runde na za sebe uobičajen način – jednoglasnom odlukom sudaca. Tako je, naime, pobijedio i u posljednjih šest dvoboja.

Ovo je češkom udaraču čak dvanesta pobjeda u više nego impresivnom nizu, no unatoč odličnim rezultatima Hron i dalje nema ugovor s Gloryjem. Podsjećamo, Tomaš je nastupio i na Glory 14 Zagreb priredbi u jednom od uvodnih dvoboja protiv Belgijca Kirka Kroube. I tada je pobijedio odlukom sudaca, no taj "pokazni dvoboj" nije rezultirao potpisivanjem ugovora s elitnom promocijom.

Među posljednjim Hronovim žrtvama su se našla i vrlo poznata imena poput Daniela Sama, Dimytra Bezusa, Alexeyja Ignashova, Sebasiana Ciobanua, Jahfarra Wilnisa i sada Catalina Morosanua.

Rumunju je ovo bio prvi poraz nakon dvoboja protiv Bena Edwardsa na Final 16 K-1 WGP-u 2012. u Tokiju.  Morosanu će 27. srpnja sudjelovati na Superkombatovom Grand Prixu IV najavljenom za nizozemski Almere.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI