Što hrvatski borci očekuju od današnjeg Glory nastupa

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 08.03.2014 16:01h Autor:

Današnji Glory 14 je velik dan za hrvatski sport, jer osim Mirka Filipovića, na istom eventu nastupa još četiri hrvatska borca, posljednji od njih Teo Mikelić, koji je prihvatio borbu prije samo par dana te skinuo čak devet kilograma u tri dana, da bi mogao nastupiti. Pročitajte što naši borci očekuju od svojih nastupa.

Mirko Filipović:
"Odradio sam ozbiljne pripreme, no sve to može pasti u vodu jednim udarca. No i taktički i tjelesno sam spreman i očekujem pobjedu, nikako neću podcijeniti Remya, jer je trostruki K1 prvak."

Mladen Brestovac:
"Tehnika i srčanost su najbitniji. Meni je ovo meč kao meč, istina da je puno značajnija priredba, ali ne želim si stvarati pritisak jer mi može naškoditi izvedbi u ringu. Spreman sam i čekam borbu."

Igor Jurković:
"Dutt je arogantan i svojim izjavama pokazuje da nema samopouzdanja. Nije mi se svidio ni njegov "stare down" i mislim da bi mogao puknuti. Ja sam super i ne mogu dočekati meč. Jedva sam uspio skinuti kile, no sada sam sjajno."

Teo Mikelić:
"Nemam što izgubiti. Moram u borbu ući hladne glave kao što to inače činim. Bit će to odličan meč i Groenhartu neće biti nimalo lako. Jako sam mlad dobio priliku. Jednostavno moram odraditi dobar meč. Moram se pokazati u pravom svijetlu i onda je sve moguće."

Mladen Kujundžić:
"Mehić se čini kao čvrst i hrabar borac, pročitao sam da je izrazio želju da se bori protiv mene i drago mi je da mu se ta želja ostvarila.  A što ce tiče njegove druge želje, one za pobjedom, ulaskom u ring zamijenit će je želja da uspije ostati na nogama."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI