Thiago Silva potpisao za Glory

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 28.10.2017 12:28h Autor:

Thiago Silva

Bivši UFC-ov borac i MMA veteran, Thiago Silva, potpisao je ugovor s vodećom svjetskom kickboxing promocijom. Brazilac će prema najnovijim vijestima za Glory debitirati na priredbi koja se 1. prosinca održava u New Yorku.

Silvina kategorija ostaje poluteška, a protivnik koji bi ga trebao dočekati na Glory 48 eventu još uvijek nije službeno objavljen.

Podsjetimo, brazilski borac bio je član UFC-ovog oktogona u razdoblju od 2007. do 2013. godine, a otkaz je dobio unatoč dvije uzastopne pobjede (Rafael Cavalcante i Matt Hamill) i to zbog svog agresivnog ponašanja izvan oktogona koje je u konačnici dovelo do njegovog uhićenja.

Silva je MMA karijeru nastavio nastupajući po nekoliko različitih promocija, a u posljednjem je meču poražen od Batraza Agnaeva na ACB priredbi iz srpnja ove godine. Njegov MMA omjer trenutno broji 19 pobjeda, šest poraza i 2 ‘no contesta’.

Zanimljivo je da će iste večeri u New Yorku za Glory debitirati još jedan bivši član UFC-ovog oktogona. Riječ je o Chrisu Camozziju koji će se naći u SuperFight Series dijelu programa, a protivnik će mu biti Kyle Weickhardt.

Naglasimo i kako će Glory 48 ugostiti kvalifikacijski turnir u srednjoj kategoriji, a pobjednik istog osigurat će ulaznicu za turnir izazivača.

GLORY 48 New York

Interim Featherweight Title Headline Bout: Kevin VanNostrand vs. TBD
Middleweight Tournament Final Bout: Winner of Bout A vs. Winner of Bout B
Light Heavyweight Co-Headline Bout: Thiago Silva vs. TBA
Middleweight Tournament Semifinal Bout B: Robert Thomas vs. Wayne Barrett
Middleweight Tournament Semifinal Bout A: Mike Lemaire vs. TBA

GLORY 48 SuperFight Series

Super Bantamweight Title Headline Bout: Tiffany van Soest vs. TBD
Middleweight Bout: Chris Camozzi vs. Kyle Weickhardt
Lightweight Bout: Itay Gershon vs. Justin Houghton
Lightweight Bout: Elvis Gashi vs. Nate Richardson

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI