Svjetski super model želi u MMA nakon što je odradila Muay Thai borbu (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 30.05.2017 10:03h Autor:

Ilustracija

Mia Kang, poznati svjetski super model s mjestom prebivanja u New Yorku je u ponedjeljak gostovala u emisiji The MMA Hour, Ariela Helwanija. Razlog nije bila njezina manekenska karijera, nego upravo suprotno – namjera da se okuša u slobodnoj borbi.

Naime, Kang je nakon 15 godina bavljenja manekenstvom na najvišem nivou prije nekoliko godina krenula trenirati Muay Thai, a 2016. se odlučila posvetiti potpuno toj borilačkoj vještini. Kako bi se maknula iz New Yorka, gdje je bila pod svjetlima reflektora i pod lupom javnosti, odlučila se preseliti na Thailand.

“Htjela sam otići tamo i biti na suncu. Odlučila sam živjeti u borilačkom kampu i prolaziti sve što borci prolaze. To me naučilo da poštujem svoje tijelo. Izbavilo me iz svega kroz što sam prolazila. Pronašla sam snagu u tijelu koju nisam niti znala da imam. U jednom trenutku sam imala trbušne mišiće izražene. Morala sam se naučiti pravilno hraniti. Čitava stvar mi je dala mnogo samopouzdanja i pomogla mi je da se riješim nesigurnosti koje su me pritiskale čitav život”, objasnila je Kang.

Nakon što je neko vrijeme provela u profesionalnom kampu, ova djevojka koja je bila i Sports Illustrated model je odradila svoju prvu Muay Thai borbu početkom ovog mjeseca. Pobijedila je tehničkim nokautom u trećoj rundi. Kada je osjetila slast pobjede, priznaje Kang, odlučila je da se s tim želi baviti na još višem nivou. Želi se potpuno posvetiti borilačkom sportu, a konačni cilj joj je postati MMA borkinja.

“Apsolutno, želim to”, poručuje Kang koja je angažirala poznatnog borilačkog menadžera Malki Kawu koji zastupa imena poput Jona Jonesa i Tyronea Woodleyja. Sada joj slijede mečevi u Muay Thaiju, ali i američki debij koji bi se trebao dogoditi u srpnju.

“U međuvremenu učim neke osnovne hrvanja, jiu-jitse. Nemojte zaboraviti, ovo nije zabava za mene. Ovo je nešto s čim se želim baviti. Stvarno sam se zaljubila u borilačke sportove i žeo mi je što se s tim nisam bavila ranije. Zanima me do kuda ću dogurati”, objašnjava.

Njezin Instagram profil na kojem dijeli svoja iskustva s treninga možete poratiti ovdje:

 

Moving around with the greatest fighter in the world @saenchaithailand 👊💥

A post shared by Mia Kang (@missmiakang) on

Can’t wait to be back in the ring.

A post shared by Mia Kang (@missmiakang) on

Start your week with a (kang) bang.

A post shared by Mia Kang (@missmiakang) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI