Svjetski mediji jednoglasni: Dolazak Badr Harija u Zagreb je senzacija!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 21.02.2013 11:31h Autor:

Badr Hari

Dolazak Badr Harija na K-1 WGP Finale u Zagreb vrhunska je vijest za sve ljubitelje borilačkih sportova diljem svijeta. Osim većine hrvatskih medija, koji su prenijeli vijest o Harijevom nastupu u Areni Zagreb, vijest je odjeknula i u svjetskim medijima. 

Nastup Badr Harija na K-1 WGP Finalu u Zagrebu popratili su najveći svjetski borilački mediji. Tako, MMA Fighting Magazine navodi kako se Hari borbom u Zagrebu vraća  u ring nakon mjeseci provedenih u pritvoru te ističu kako je Hari u karijeri već zabilježio pobjedu protiv Zabita Samedova te se borio i protiv Hesdyja Gergesa, ali je borba završila Harijevom diskvalifikacijom.

Vijest o Harijevom nastupu u Zagrebu, prenose i svi nizozemski mediji. Telegraaf.nl prenosi da će Hari "zamijeniti ozlijeđenog Bena Edwardsa" u Zagrebu.

I MixFight prenosi vijest o Harijevom nastupu na K-1 wGP Finalu. "Fantastična vijest o Harijevom nastupu dala je jednu novu dimenziju cijelom K-1 WGP Finalu".

Nizozemski portali AT5 i Trouw prenose da se radi i o velikoj vijesti s obzirom da se Hari nalazi na uvjetnoj slobodi te da čeka suđenje koje bi se trebalo održati krajem ožujka.

Liverkick ističe kako su mnogi "zbunjeni i iznenađeni viješću da će Badr Hari nastupiti na K-1 WGP finalu u Zagrebu". Dodatno, navode kako zasad nisu poznati detalji Badrovog odlaska u Zagreb, ali "drže palčeve" da se to zaista i dogodi!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI