Svi prošli vagu za noćašnji Gloryjev spektakl u New Yorku (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 22.06.2013 08:58h Autor:

Glory WS photo

Posljedna prepreka prije nevjerojatnog Gloryjevog turnira u New Yorku je preskočena. Noćas po europskom vremenu su, naime, svi borci zadovoljili službenu vagu u "Velikoj jabuci" i sada je sve spremno za obračun osmorice vrhunskih kick boksera u kategoriji do 95 kilograma.

Noćas Gloryjev spektakl iz New Yorka: "Kralj ringa" Tyrone Spong na turniru osmorice!

S obzirom da velik broj ovih momaka nastupa uglavnom u teškoj kategoriji, jasno je da su organizatori strepjeli do posljednjeg trenutka. No, na koncu se pokazalo bezrazložno jer su svi prošli na vagi. Najviše zanimanja je očekivano izazvao trenutačno najpopularniji kick bokser današnjice – "King of the ring", Tyrone Spong koji će se u prvom krugu turnira sučeliti sa zagrebačkim poznanikom Michaelom Duutom. Drugi najiščekivanji par četvrt finala jest onaj između Danyja Illunge i Mourada Bouzidija.

Kao rezervni borac u priredbu je upao i Randy "Boom Boom" Blake, kojeg znamo iz okršaja s Cro Copom na eliminacijskom K-1 WGP turniru u Tokiju. Njega u rezervnom dvoboju turnira očekuje Japanac Koichi Watanabe.

Organizatori nisu štedjeli niti na super borbama. Tako ćemo na djelu vidjeti Daniela Ghitu, Daniela Sama, Andersona Silvu, Rica Verhoevena i Errola Zimmermana.

Treba li vam od ovoga bolja pozivnica da noćas od 02:00h uključite Fight Channel i pogledate spektakl iz New Yorka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI