Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Sutkinja koja je “izmasakrirala” GGG-a ide na “prisilni godišnji odmor” | Fight Site

Sutkinja koja je “izmasakrirala” GGG-a ide na “prisilni godišnji odmor”

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 19.09.2017 10:42h Autor:

Adalaide Byrd

Bodovna sutkinja Adalaide Byrd, čije se ime povlači po medijima protekla tri dana nakon što je kontroverzno bodovala meč Golovkina i Alvareza, ide na prisilnu pauzu. Potvrdio je to izvršni direktor Atletske Komisije Nevade Bob Bennett, koji je ujedno bio i zadužen za nadgledanje suđenja u dvoboju Canelo vs. GGG.

U izjavi koju je dao za ugledni Los Angeles Times, Bennett je priznao da sutkinja, koja je bodovala 118-110 za Alvareza, možda ipak treba “malu pauzu od ovog posla”.

“Neću je odmah vratiti natrag u akciju. I dalje će biti u ovom poslu, ali vjerujem da joj treba malo zdraka trenutačno”, izjavio je Bennett praktički tako priznajući da je Komisija popustila pritiscima javnosti.

Bennett je u nastavku izjave priznao i da je njezino bodovanje bilo loše.

“Kao u svakoj profesiji, nekada jednostavno imate lošu noć. Nažalost, ona nije dobro odradila svoj posao. Mogu vam reći da se radi o osobi koja kod nas trenira druge za ovaj posao, ona je ta koja nadgleda druge suce. Ali ovo što je odsudila je bilo pretjerano”, priznaje Bennett.

Izvršni direktor Komisije će se sastati s Byrd kako bi mogao bolje shvatiti što je vidjeli u dvoboju i zašto je svaku pojedinačnu rundu bodovala kako je bodovala. Nakon toga će odlučiti koliku prisilnu pauzu bi trebala uzeti prije nego što se vrati u akciju i suđenje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI