Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
SuperKombatovi borci stižu i u Glory | Fight Site

SuperKombatovi borci stižu i u Glory

K1 / Boks 04.09.2013 15:28h Autor:

Eduard Irimia

SuperKombat je sve donedavno usko surađivao s K-1 organizacijom i dijelili su borce, a čini se da bi ta suradnja barem jednim dijelom mogla biti obnovljena, ali i uspostavljena također s najjačom kick boks organizacijom na svijetu – Gloryjem.

Rumunjski portal Luptatorii prenosi izjavu SuperKombatovog predsjednika Eduarda Irimije kako bi uskoro još neki njegovi poznatiji borci mogli nastupiti na eventima Gloryja, koji u drugoj polovici ove godine planira osvojiti američko tržište s nekoliko iznimno zanimljivih priredbi.

"Mi smo uvijek otvoreni za suradnju, nikad nismo branili nekom borcu koji je pod ugovorom sa SuperKombatom da nastupi u drugim organizacijama, iako smo od brojnih boraca stvorili zvijezde, a nekad su bili nepoznati. To se odnosi na primjerice Morosanua, Adegbuyija, braću Stoicu, ali i Daniela Ghitu koji je prije odlaska u Glory imao kod nas oko 20 odrađenih mečeva", rekao je Irimia.

"Započelo je nastupom Catinasa na K-1 WGP Finalu u Hrvatskoj, nastavlja se nastupom Andreija Stoice u Rusiji u Legend organizaciji i vrlo vjerojatno će uskoro netko nastupiti i u Gloryju. SuperKombat i Glory nisu rivali i suradnja između te dvije organizacije donijela bi mnogo toga korisnog borilačkim fanovima", smatra SuperKombatov čelnik.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI