Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
SuperKombat u pohodu na cijeli svijet i traži pojačanja | Fight Site

SuperKombat u pohodu na cijeli svijet i traži pojačanja

K1 / Boks 08.01.2013 10:18h Autor:

SuperKombat

Jedna od najprodornijih K-1 organizacija na svijetu posljednjih godina, rumunjski SuperKombat, odlučio je u 2013. godini dodatno se prošiti te praktički najavljuje svoj pohod na zaista cijeli svijet. Zbog toga traže pojačanja u svim oblicima: od boraca, preko promotora, trenera i sudaca do tvrtki koje se bave video produkcijom.

Njihove priredbe trenutno se uživo prenose u čak 75 država svijeta, a zbog vrlo dobrih reakcija na njihove evente tijekom 2012. godine očito imaju u planu dodatno širenje te žele pokriti sve dijelove svijeta.

Zbog toga su u potrazi za novim snagama, ali ovog puta ne traže se samo novi, mladi i još uvijek neotkriveni borci, već im je želja pojačati sve dijelove svog tima. Traže se tako borci, treneri, klubovi, suci, menadžer, match-makeri, promotori, ali i medijske i marketinške tvrtke te tvrtke koje se bave prijenosom i video produkcijom.

Pozivaju sve koji su zainteresirani za suradnju da im se obrate na mail adresu office@superkombat.com.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI