Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
SuperKombat traži nove heroje u našoj regiji | Fight Site

SuperKombat traži nove heroje u našoj regiji

K1 / Boks 05.02.2013 09:20h Autor:

SuperKombat javne probe

SuperKombat, koji je na svjetskoj razini postao jedna od vodećih borilačkih organizacija koja održava mečeve u kick boksu, traži u našoj regiji nove mlade i nadarene borce.

Već je ranije najavljeno da će na Opatija Fight Nightu 5 biti održana četiri meča u teškoj kategoriji u sklopu njihovih europskih kvalifikacija za World Grand Prix 2013, a sad će prilika biti pružena i svim drugima koji se žele okušati u njihovoj organizaciji.

SuperKombat je u potrazi za većim brojem mladih i talentiranih K-1 boraca u teškoj kategoriji koje bi angažirali na svojim nadolazećim priredbama te diljem svijeta održavaju javne probe.

Opatija Fight Club poziva sve zainteresirane s područja Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Slovenije koji se žele okušati svijetu K-1 borbi na otvorene javne probe koje će se 22. veljače održati u ZTC-u (Zvonimirova 3, Rijeka, Hrvatska), jedan dan prije borilačke priredbe Opatija Fight Night 5.

Na probe mogu doći svi zainteresirani K-1 borci iz teške kategorije bez obzira na prethodno iskustvo i predstaviti se stručnom žiriju, čiji će član biti i predsjednik SuperKombata, Eduard Irimia. Dobrodošli su također i oni koji još uvijek nemaju iza sebe iskustvo natjecanja u kick boksu ili potječu iz potpuno drugih sportova. Najbolji borci dobit će na poklon veliki paket borilačke opreme Top Ten.

Borci se za probe mogu prijaviti na e-mail adresu info@ofc.hr te je potrebno poslati sljedeće podatke…

Ime i prezime:
Datum i mjesto rođenja:
Naziv kluba:
Prethodno sportsko iskustvo:
Je li potreban hotelski smještaj:

Prijave se zaprimaju do najkasnije 20. veljače, a borci i njihovi treneri imat će mogućnost smještaja u hotelu s četiri zvjezdice u centru Opatije po posebnoj cijeni od 25 eura po osobi (uključen doručak i večera). Dodatne informacije o javnim K-1 probama moguće je dobiti isključivo putem e-mail adrese info@ofc.hr.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI