Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
SuperKombat stiže i na američko TV tržište | Fight Site

SuperKombat stiže i na američko TV tržište

K1 / Boks 27.09.2013 08:33h Autor:

Eduard Irimia

Odmah po završetku ljeta ponovno je živnula jedna od najboljih europskih kick boks organizacija, rumunjski SuperKombat, a nakon dva odrađena eventa, ovog vikenda nam slijedi novi izuzetno zanimljiv event u Botosani gdje će u jednoj od glavnih borbi večeri nastupiti Andrei Stoica i Dženan Poturak iz Bosne i Hercegovine.

No, prije službenog vaganja koje će se održati u petak tijekom poslijepodnevnih sati, SuperKombat je objavio nekoliko vrlo zanimljivih informacija o svojoj organizaciji i širenju njihove mreže pokrivenosti TV prijenosom.

"Fight Now! TV postaja dobila je ekskluzivno pravo emitiranja SuperKombatovih mečeva na području SAD-a, samo ove godine emitirat će uživo ukupno pet naših evenata, a prikazivat će se i neki prethodni eventi", otkrili su iz SuperKombata.

Osim toga, svi oni koji ne žive u otprilike 80-ak država diljem svijeta gdje se može besplatno na TV postajama pratiti SuperKombat, imat će ubuduće i priliku sve pratiti putem PPV-a po cijeni od 9,95 dolara na portalu epicentre.tv.

"Iako imamo odličnu pokrivenost TV prijenosom, postoje zahtjevi borilačkih fanovi i iz drugih država koji bi htjeli pratiti SuperKombat, a sad je i to moguće putem Epicentre.tv-a", dodao je SuperKombatov predsjednik Eduard Irimia.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI