SuperKombat prekinuo suradnju s K-1 organizacijom

K1 / Boks 10.04.2013 08:33h Autor:

Eduard Irimia

Predsjednik SuperKombata, jedne od trenutno najboljih borilačkih organizacija na svijetu koja uglavnom organizira borbe po K-1 pravilima, Eduard Irimia, sredinom ljeta 2012. godine objavio je vrlo zanimljivu vijest o potpisivanju sporazuma o suradnji s K-1 organizacijom koja je u tom trenutku bila na rubu ponovne propasti.

K-1 je nakon toga uspio održati neke prilično zanimljive evente, no čini se da je ipak bilo mnogo problema u suradnji u posljednje vrijeme, pogotovo kad je u pitanju organizacija K-1 World Grand Prix Finala te je došlo do prekida suradnje.

Irimia se obratio u utorak navečer svjetskoj borilačkoj javnosti prilično dugim pismom u kojem detaljnije otkriva kako je tekla suradnja između SuperKombata i K-1 te kako je došlo vrijeme za rastanak.

"Moja ideja je bila iskoristiti priliku koju smo imali na besplatno dostupnim TV kanalima i što manje koristiti PPV sustav kako bismo dobili što veću eksponiranost. Imao sam i brojne tvrtke koje su bile spremne poduprijeti taj projekt, ali Kim je tražio da moji partneri preuzmu u potpunosti na sebe sve financijske troškove, što njima ipak nije bilo prihvatljivo i tada je event planiran u New Yorku otkazan, a postojala je mogućnost i da se finale održi u Abu Dhabiju."

"Nisam htio ništa govoriti sve dok ne završi K-1 WGP u Zagrebu kako ne bih remetio mir borcima, a sada mogu objaviti kako SuperKombat više nema nikakav odnos s K-1 organizacijom i jedina suradnja koja je moguće je po pitanju pojedinih boraca i menadžera. San o povratku stare slave K-1 za mene više nije moguć", rekao je Eduard Irimia.

Cijelo njegovo pismo upućeno javnosti možete na engleskom jeziku pronaći na službenoj stranici SuperKombata.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI