Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
SuperKombat otkrio popis borbi za odličan finalni turnir! | Fight Site

SuperKombat otkrio popis borbi za odličan finalni turnir!

K1 / Boks 14.12.2012 11:47h Autor:

SuperKombat 2012 finale

Odličan finalni turnir koji je SuperKombat najavio početkom prosinca i kojim će zaključiti svoju iznimno upješnu godinu dolazi ubrzo na raspored, a napokon je otkriven i cijeli popis borbi.

Osim što će se u Bukureštu 22. prosinca pred otprilike pet tisuća gledatelja održati turnir najbolje SuperKombatove četvorice, na popisu borbu bit će još mnogo iznimno zanimljivih mečeva i prilično poznatih imena. Vrlo je atkrativna i rezervna borba između Freddyja Kemayja i Sergeyja Lascenka.

Održat će se također borba za SuperKombat svjetsku titulu do 95 kilograma, a za nju će se boriti Andrei Stoica i Arnold Oborotov.

Ovo je priredba koja će biti održana u suradnji s K-1 organizacijom, a tom činjenicom je vrlo zadovoljan njihov čelnik Mike Kim. "Kao što smo najavili prije tri mjeseca, surađujemo sa SuperKombatom koji se dokazao kao vrlo dobar organizator K-1 priredbi, a otkrivaju i nove heroje diljem svijeta. Zbog toga ću i ja doći u Bukurešt, a to područje će također biti u našem fokusu u budućnosti", rekao je Kim.

"Suradnja između naših brendova je vrlo važna za borce kako bi bili aktivni i moraju biti svjesni da je ovo na obostranu korist. Cilj nam je povećati popularnost ovog sporta, a to smo u nekim država već i uspjeli", dodao je predsjednik SuperKombata, Eduard Irimia.

1. Super-fight (+96 kg)
Ibrahim Aarab (Marocco) vs Daniel Sam (Great Britain)

2. Tournament – polufinale 1 (+96 kg)
Pavel Zhuravlev (Ukraine) vs Benjamin Adegbuyi (Romania/Nigeria)

3. Tournament – polufinale 2 (+96 kg)
Ismael Londt (Suriname) vs Sebastian Ciobanu (Romania)

4. Tournament – rezervna borba (+96 kg)
Freddy Kemayo (France) vs Sergey Lascenko (Ucraina)

5. Super-fight (+96 kg)
Carter Williams (USA) vs Hesdy Gerges (Egypt)

6. Superkombat svjetska titula (-95 kg)
Arnold Oborotov (Lithuania) vs Andrei Stoica (Romania)

7. Super-fight (+96 kg)
Mighty Mo (Samoa) vs Raul Catinas (Romania)

8. Superkombat finale 2012 (+96 kg)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI