Sučeljavanje Joshue i Klička: “Ovo je borba koja preko noći od prvaka stvara legendu” (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 14.12.2016 16:35h Autor:

Joshua vs Kličko

Danas je na Wembley stadionu održana press konferencija za veliki teškaški obračun koji nas očekuje 29. travnja.

Boksačke zvijezde ukrstit će rukavice u meču koji pobjedniku donosi Joshuinu IBF titulu, ali i upražnjeni WBA pojas. Ponudila nam je ova press konferencija i potpuno drugačiju sliku od one na kojoj su primjerice sudjelovali Kličko i Tyson Fury.

Puni uzajamnog poštovanja, bivši su sparing partneri najavili okršaj koji se trebao dogoditi još proteklog vikenda, no isti je bio otkazao ukrajinski udarač koji će ovom prigodom pokušati vratiti dio blaga bez kojeg je ostao u susretu s Furyjem.

“Ovo je borba koja preko noći od prvaka stvara legendu. Tenutno sam prvak svijeta, ali znam da moram pobijediti prave ljude kako bih ušao u povijest”, izjavio je Joshua.

Kličko se, između ostalog, osvrnuo i na svoju posljednju borbu i pauzu koja je uslijedila nakon nje.

“Pauza od godine i pol… je li dobra ili loša? Ja osjećam da je dobra. Vjerujem kako moja posljednja izvedba nije bila dobra, nisam držao uzdignutu ruku nakon meča. Moja motivacija je visoka poput neba. Trebam se probuditi, bio je to poziv na buđene pred ovako velik event. Sjećam se riječi Emmanuela Stewarda: ‘Vladimire, borba koja će te obilježiti tek dolazi. On je imao pravo. Ovo je takva borba za nas obojicu”, poručio je Kličko.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI