Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Stric i trener novog svjetskog prvaka: Došlo je Tysonovo vrijeme, revanš će imati isti ishod! | Fight Site

Stric i trener novog svjetskog prvaka: Došlo je Tysonovo vrijeme, revanš će imati isti ishod!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 29.11.2015 21:03h Autor:

Tyson i Peter Fury / Twitter

Peter Fury, stric i trener novog svjetskog boksačkog prvaka teške kategorije, prokomentirao je pobjedu Tysona Furyja nad Vladimirom Kličkom koja je šokirala svijet. Nakon dvanaest rundi Fury je slavio jednoglasnom odlukom sudaca.

"Stilovi kroje borbe. Tyson nije uspio izvesti što je želio jer je Vladimir bio tako vješt, ali i obratno. Takve su to borbe, za revanš ćemo morati promijeniti strategiju. Tyson još može puno toga pokazati, a i Vladimir može dati puno više. No, vjerujem da će ishod biti jednak", rekao je Peter Fury, još jedan iz niza boksača u toj obitelji "irskih putnika" (eng. Irish Travellers, etnička manjina u Irskoj i Engleskoj, nazivani i ciganima zbog nomadskog načina života).

"Mislim da je došlo Tysonovo vrijeme. On još može podići svoju borbu na višu razinu. Ovo mu je bila prva borba za svjetsku titulu, i prvi veliki test. Sad, kada je to prošao, možete zamisliti koliko će biti opušteniji i koliko će još udaraca uputiti. On je buduća teškaška senzacija, i ne govorim to zbog svega što smo vidjeli u ovoj borbi", dodao je.

"Sada, kada je na vrhu, vidjet ćete kako mu samopouzdanje još više oslobađa boksačke sposobnosti. Vladimir će biti bolji u revanšu, ali i Tyson će biti još bolji. Sve je moguće, pa i prekid. U svakoj ste borbi jedan udarac udaljeni od katastrofe", zaključio je Peter Fury.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI