Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Stoica: “Nisam rasist. Moj engleski nije baš najbolji”. Ishod borbe promijenjen | Fight Site

Stoica: “Nisam rasist. Moj engleski nije baš najbolji”. Ishod borbe promijenjen

K1 / Boks 28.02.2012 15:08h Autor:

Andrei Stoica (photo:Liverkick.com)

Superkombat je promijenio ishod meča između Andreia Stoice i Redouna Caira održanog u Podgorici prošlog vikenda. Na zahtjev promotora Eduarda Irimije ponovno su pregledane kartice i meč je proglašen “No Contest”.

Na kraju borbe kartice su bile 29-29, 29-29 i 30-29 za Stoicu. Budući je za pobjedu bila potrebna većina, Irimia je istaknuo da je meč trebao otići u ekstra rundu, a umjesto toga Stoica je proglašen pobjednikom.

Rumunjska promocija također je potvrdila da će se njih dvojica ponovno sastati na jednoj od budućih Superkombatovih priredbi.

Uz to, dosta prašine podiglo se nakon Stoicinih izjava nakon borbe. Tijekom intervjua Rumunj je svog protivnika nazvao crnčugom. Oglasio se i sam Stoica. Kaže, riječ je o nesporazumu i neuspjeloj šali jer ima crne prijatelje i samo se šalio, a uz to njegov engleski je vrlo loš.

“Još jednom bih želio zatražiti oproštaj. Krivo sam se izrazio jer ne govorim dobro engleski. Dvojica mojih najboljih prijatelja su crni (moj trener i Benny). Ja nisam rasist.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI