Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Stiverne: Deontay Wilder je klaun | Fight Site

Stiverne: Deontay Wilder je klaun

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 11.01.2015 21:10h Autor:

Bermane Stiverne

Bermane Stiverne će u subotu po prvi put braniti svoj naslov boksačkog WBC prvaka u teškoj kategoriji, a protivnik mu je zastrašujući Deontay Wilder. Ipak, on njega tako ne vidi, štoviše za Wildera kaže da je klaun koji se ponaša kao kečer.

Dok boksački svijet iščekuje subotu i prvi pravi ispit za Deontaya Wildera, u liku svjetskog WBC prvaka Bermane Stivernea, oba boksača ispucavaju otrovne strelice prema onom drugom. Ovaj put se javio Stiverne, kojem se ne sviđa ponašanje njegovog budućeg protivnika.

"Wilder ne shvaća koliko je ovo ozbiljna stvar. On je klaun, on ne zna da ovo nisu kečeri, nego se ponaša upravo tako", rekao je prvak o svom protivniku skora 32-0, koji je sve protivnike do sada nokautirao prije kraja četvrte runde.

Bermane mu je još nešto najavio: "No, u subotu će shvatiti gdje je došao, prebit ću da će ovo dugo pamtiti i shvatiti koliko je ovo sve ozbiljna i stvarna situacija. Nokautirat ću ga i ta će slike ljudima dugo ostati u memoriji."

Stiverne i Wilder se bore u subotu, u glavnoj borbi novog izdanja Showtime boxinga.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI