Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Sramota! Haye bocom rasijekao Chisoru, ovaj mu prijetio ubojstvom (VIDEO) | Fight Site

Sramota! Haye bocom rasijekao Chisoru, ovaj mu prijetio ubojstvom (VIDEO)

K1 / Boks 19.02.2012 12:19h Autor:

Sramota za boks

Padale su uvrede, šake, a onda su letjele i boce s krvavim posljedicama. Ove ružne scene dogodile su se jučer na press konferenciji nakon dvoboja za svjetsku titulu između Vitalija Klička i Derecka Chisore.

Nemili događaji kakvima nije mjesto u sportu započeli su već na službenom vaganju onim šamarom, nastavili su se nakon završetka meča u ringu kada je Chisora pljucnuo Vitalijevog brata Vladimira, a zatim se kulminacija dogodila na press konferenciji. Ovaj put je glavnu ulogu imao bivši izazivač i Chisorin sunarodnjak – David Haye koji se nepozvan pojavio na “presici” samo kako bi isprovocirao sukob i još jednom izazvao Vitalija Klička.

“Zašto se ne želiš boriti protiv mene? Gdje si sada? Pristao sam na sve. Zašto se ne želiš boriti? Star si i ne možeš se boriti. Shvatio si da se ne možeš boriti protiv mene”, poručio je Haye Kličku prije nego što su organizatori naredili da se Britanac makne iz dvorane.

Bijesan jer mu Haye otima pozornost, Chisora mu je vratio provokacijom: Kako ti je palac?

Naravno, radi se o aluziji na Hayjeve isprike nakon poraza u dvoboju protiv Vladimira Klička koji se dogodio u srpnju prošle godine.

Haye mu je odgovorio kontra provokacijom i rečenicom: “Izgubio si tri meča zaredom”.  Tada je nastao kaos.

Nakon Chisorine rečenice “reci mi to u lice”, dvojac se fizički sukobio. Haye je svog sunarodnjaka najprije pogodio šakom, a onda i bocom. Najgore je prošao njegov trener Adam Booth koji je zaradio veliku posjekotinu na čelu. Prava je sreća da je sve ostalo samo na posjekotinama jer je Haye u jednom trenutku u ruke uzeo stalak za kameru…

“Rasijekao si me, je…ti m…. Kunem ti se David Haye, upucat ću te. Fizički ću upucati Davida Haya. Rasijekao me”, derao se Chisora.

Kada su se stvari napokon smirile, a Haye je odstranjen iz dvorane, Chisora je poručio Hayjevom menadžeru da pristaje na meč u ringu ili izvan ringa.

“Reci mu da mi je svejedno. Samo mi javi kako ćemo ovo odraditi. On je moj. Ako se David ne želi boriti protiv mene, kunem se Bogom, doslovce ću ga spaliti. Reci mu da sam to rekao. Obavezno mu reci. Naći ću i spaliti ga”, poručio je Chisora.

Ove sramotne scene kasnije je prokomentirao i Vladimir Kličko kojem su ove sramotne scene očito bile zabavne jer ga je kamera uhvatila kako se “cereka” dok su se Chisora i Haye fizički obračunavali.

“Potpuno sam razočaran. Ovo je otišlo malo predaleko. Boksački sport ne bi smio biti ovakav.” Otočki mediji pišu kako će Disciplinski odbor Britanskog boksačkog saveza oštro kazniti i Chisoru i Hayea, a raspon kazni kreće se od novčanih do oduzimanja dozvola.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI