Spong odlučio: Glory dobio veliko pojačanje

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 23.08.2012 09:01h Autor:

Tyrone Spong

Glory World Series uspio je privoljeti jednog od trenutno najboljih K-1 teškaša, Tyronea Sponga, da svoju karijeru nastavi u njihovom World Grand Prixu.

K-1 je uspio ovih dana nanijeti jedan znatniji udarac Glory World Seriesu tako što su im preoteli borca na kojeg su već računali. Ismael Londt možda im nije bila jedna od vodećih zvijezdi, ali definitivno se radi o vrlo kvalitetnom borcu, no u Gloryju su našli najbolji mogući odgovor.

Jučer je otkriveno da je Glory dogovorio sve uvjete suradnje s trenutno jednim od najboljih teškaša, Tyroneom Spongom, koji se za svoje mečeve priprema u SAD-u s Alistairom Overeemom.

Spong je mnoge oduševio svojom posljednjom borbom koju je odradio protiv Petera Aertsa u Bruxellesu te su gotovo svi bili složni u zaključku da je to bila najbolja predstava koju je on ponudio otkako je postao teškaš.

Zasad još uvijek nije poznato kada bi Spong trebao odraditi svoju prvu borbu za Glory, no postoji mogućnost da to bude već prvom mogućom prilikom, odnosno da ponovno nastupi u Belgiji početkom listopada, kada bi svoj meč nakon dugo vremena trebao odraditi i legendarni Remy Bonjasky.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI