Spong narednog vikenda protiv nove “boksačke kante”

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 25.05.2017 15:47h Autor:

Tyrone Spong (Screenshot)

Nakon vrlo uspješne karijere u kick boxingu (74-7) i izleta u slobodnu borbu (2-0), jedan od najboljih udarača današnjice Surinamac Tyrone Spong ne odustaje od pokušaja da uspije i u profesionalnom boksu.

“King of the Ring” će tako ponovno ući u boksački ring narednog vikenda u meksičkoj Meridi i to protiv domaćeg boksača Juana Carlosa Salasa. Trebao bi to biti još jedan lagan zalogaj za Sponga koji za sada ima impresivnih 8-0 sa svih osam nokauta i tek pokojim mečem koji je otišao izvan prve runde.

Salas u profesionalnoj karijeri ima 6 pobjeda i 11 poraza te kvalitetom ne bi trebao moći parirati moćnom surinamskom teškašu. Spong je posljednji boksački meč odradio u travnju mjesecu kada je u Dominikanskoj republici svladao Josea Felixa koji je u tom trenutku imao 0-15. Surinamac se narednog vikenda najprije trebao boriti na Floridi protiv Oswalda Ortege, no naknadno mu je raspored promjenjen te će rukavice ukrstiti s Juanom Carlosom Salasom.

Ne zna se do kada će Spong “nizati boksačke kante”, odnosno kada će njegova karijera otići u sljedeću fazu. A to su malo ozbiljniji protivnici…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI