Spong: Želim K-1 meč protiv Andersona Silve!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 24.07.2013 08:57h Autor:

Tyrone Spong

Tyrone Spong svima koji prate K-1 scenu itekako je godinama već dobro poznat, a to je ime koje sve češće čuju i oni koji uglavnom prate samo MMA borbe.

Iako možda još uvijek nije toliko popularan kao u Europi, Spong je sve poznatiji također u SAD-u zahvaljujući nedavno osvojenom Glory turniru osmorice do 95 kilograma održanom u New Yorku, ali i MMA nastupima u World Series of Fightingu.

Do iduće borbe s malim rukavicama preostalo je još tek malo više od dva tjedna, vjeruje se da će ubilježiti novu pobjedu, ali ovog puta tema je ipak bila jedna iznimno zanimljiva moguća borba po K-1 pravilima.

"Royja Jonesa jr. poznajem, on mi je prijatelj i ne bih se upuštao drage volje u boksački meč protiv njega, njega smatram jednim od svojih uzora. No, zato bi mi iznimno zanimljivo bilo odraditi meč po K-1 pravilima protiv Andersona Silve. Bila bi mi velika čast ući u ring s tako velikim borcem", rekao je Tyrone.

Pritom, naravno, misli na donedavnog UFC-ovog prvaka, a ne Andersona "Braddocka" Silvu koji se cijele svoje karijere već bori po K-1 pravilima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI