Spong: Badr Hari je idiot!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 13.09.2012 09:18h Autor:

Tyrone Spong

Tyrone Spong nije štedio svog kolegu Badr Harija kad ga se upitalo za mišljenje o svemu što je napravio u posljednje vrijeme i čime si je najvjerojatnije zaključio iznimno perspektivnu borilačku karijeru.

Badr Hari nedavno je napokon napustio samicu te se sada nalazi u pritvoru u zajedničkom dijelu s ostalima i čeka vrlo vjerojatno početak suđenja za pokušaj ubojstva i nekoliko optužnica za nanošenje teških tjelesnih ozljeda. Vjeruje se da će biti osuđen na nekoliko godina zatvora.

Jedan inozemni medij upitao je Tyronea Sponga što misli o svom nizozemsko-marokanskom kolegi. "On je budala što se doveo u ovu situaciju. Neće biti na priredbi Gloryja, neće biti na priredbi K-1, neće ga biti nigdje. Nisam odvjetnik, niti radim na sudu, pa ne mogu previše pričati o eventualnim posljedicama, ali uprskao je. Stvarno mi je žao zbog toga jer je bio iznimno perspektivan. Kao osobu ga ne poznajem, iako nemam nekih loših iskustava osobno s njime. Uvalio se u velike probleme, ne želim mu ništa loše, ali definitivno ne sluti na dobro", rekao je Spong.

Tyrone će do kraje ove godine napokon odraditi debitantski meč po MMA pravilima, no još uvijek se ne zna tko bi mu mogao biti protivnik.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI