Spektakl u Portorožu: Pogledajte video najavu meča Stanića i Grajša! (VIDEO)

K1 / Boks 26.07.2012 08:38h Autor:

Ivan "Grozni" Stanić

 

U Sloveniji će se idućeg mjeseca održati sjajna borilačka priredba po K-1 pravilima na kojoj će nastupiti i neki od najboljih hrvatskih boraca.

Portorož u Sloveniji 18. kolovoza bit će domaćin zaista odlične borilačke priredbe pod nazivom Admiral Markets Fight Night na kojoj će nastupiti svi najbolji slovenski K-1 boraci, a na priredbi je svoje mjesto pronašlo također i nekoliko hrvatskih boraca po K-1 pravilima.

Na priredbi u Portorožu nastupaju tako dva boraca Opatija Fight Cluba (Ivan Stanić i Danijel Grabar) te po jedan član karlovačkog Shark Gyma (Igor Mihaljević) i zagrebačkog Leon Gyma (Augustin Miletić).

Organizatori Miran Fabjan, koji se na priredbi također bori, i njegov trener Dario Grilanc iz Yaksha Combat Teama uložili su mnogo truda u pripremu ovog spektakla, pa su tako za mečeve snimljene i posebne video najave, a prva je objavljena upravo za meč Hrvata Ivana Stanića protiv Slovenca Francija Grajša.

Pogledajte kako se Stanić i Grajš pripremaju za svoj međusobni dvoboj te kakva su im očekivanja. Petominutni video možete pogledati na YouTubeu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI