Spektakl u Moskvi: Kujundžić i Stojnić na prvom borilačkom PPV-u! (VIDEO)

K1 / Boks 28.05.2011 10:32h Autor:

United Glory 14 poster

Čak dva hrvatska borca nastupit će na borilačkoj poslastici koja stiže iz Moskve.

U subotu nas očekuje pravi spektakl iz ruske prijestolnice. Čak dva hrvatska borca će u subotu, 28. svibnja, nastupiti na Ultimate Glory 14 turniru u Moskvi, a hrvatski gledatelji će po prvi puta u povijesti imati prilike pratiti ekskluzivan borilački sadržaj uživo na zahtjev (PPV). Osim Mladena Kujundžića i Igora Jurkovića, na spektaklu koji započinje u 17 sati, a emitirat će se na 24 kanalu Max TV-a, gledat ćemo i velike svjetske MMA i K-1 zvijezde.

Velikani poput Sergeja Kharitonova, Mighty Moa, Errola Zimmermana, Houstona Alexandera i Nickyja Holtzkena su garancija odličnih borbi, a priredbu će svojim prisustvom uveličati dva ponajbolja borca u svojim sportovima – Prvak Strikeforcea, Dreama i K-1, Alistair Overem, te četverostruki K-1 šampion Semmy Schilt.

Naša velika MMA nada, Mladen Kujundžić, borit će se protiv BiH borca Denisa Stojnića. Stojnić se proslavio nastupima u najuglednijoj svjetskom MMA organizaciji, UFC-u, a sada traži povratak u elitno društvo. Na putu mu stoji upravo naš Kujundžić koji je u posljednji trenutak zamijenio ozlijeđenog Dubrovčana Maru Peraka. Borbi je prethodio pravi medijski rat između boraca pa ne treba niti sumnjati da nas i u ringu očekuje vatromet akcije.

Ništa manje zanimljiv neće biti niti dvoboj našeg K-1 borca Igora Jurkovića i opasnog Rusa Pavela Zuravliova. Jurkoviću je ovo velika prilika za dokazivanje na jednoj uglednoj sceni kao što je jedna Ultimate Glory priredba.

Popis borbi:

MMA:

Dion Staring (NIZ) vs. Roman Savochka (RUS)

Denis Stojnić (BiH) vs Mladen Kujundžić (HR)

Chalid Arrab (NJE) vs. Zabit Samedov (BJR)

Houston Alexander (SAD) vs Jason Jones (NIZ)

Siyar Bahadurzada (AFG) vs. Tommy Depret (NIZ)

K-1:

Igor Jurković (HRV) vs. Pavel Zuravliov (RUS)

Mark Miller (SAD) vs. Nikolaj Falin (RUS)

Nieky Holzken (NIZ) vs. Artur Kyshenko (UKR)

Mourad Bouzidi (TUN) vs. Errol Zimmerman (CUR)

Sergei Kharitonov (RUS) vs. Mighty Mo (SAM)

Brice Guidon (FRA) vs. Gokhan Saki (TUR)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI