Spektakl na Tajlandu: Dogovoren meč Buakaw VS Petrosyan!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 28.08.2012 09:22h Autor:

Petrosyan VS Buakaw

Na Tajlandu se priprema zaista pravi borilački spektakl, a ringu će se nakon šest godina ponovno naći dvije zvijezde – Giorgio Petrosyan i Buakaw Por Pramuk!

Buakaw Por Pramuk nakon što je ranije ove godine imao velikih pravnih problema sa svojim bivšim klubom te je zbog toga i najavio kraj svoje karijere, nedavno se pobjedom vratio u ring, a čini se da ga iduće godine na domaćem terenu očekuje novi ogroman izazov.

Neslužbeno je najavljeno održavanje nove Thai Fight priredbe, čiji je Buakaw borac, a protivnik će mu biti sjajni Armenac s talijanskom adresom prebivališta Giorgio Petrosyan. Njih dvoje već su se jednom našli u ringu, bilo je to sredinom 2007. godine kada je Petrosyan pokušao preoteti Buakawov pojas WMC super svjetskog prvaka u velter kategoriji.

Njihov meč održao se u Švedskoj, a nakon ukupno 15 minuta borbe (pet rundi po tri minute), suci nisu mogli odlučiti pobjednika te je borba proglašena neriješenom, što bi značilo da je Buakaw zadržao pojas.

Thai Fight priredba na kojoj će se boriti Buakaw i Petrosyan po full Muay Thai pravilima najavljena je za 6. veljače iduće godine u Surinu na Tajlandu, a na priredbi će nastupiti još nekoliko poznatih imena. Svoje mjesto na popisu borbi također će naći Fabio Pinca, kojem bi protivnik mogao biti Sudsakorn Sor Klinmee.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI