Spektakl: Glory objavio popis zvijezda za Tokio, Jurković također nastupa!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 07.08.2012 18:16h Autor:

Semmy Schilt vs. Errol Zimmerman (photo: Gloryworldseries.com)

 

 Glory Sports International objavio je danas popis svojih boraca koji će nastupiti u turniru teškaša, a sam pogled na imena koja se na njemu nalaze izazvat će ogromno veselje među pravim fanovima K-1 borbe. Na popisu je i naš Igor Jurković.

Nedugo nakon objave datuma priredbe K-1 Risinga u Tokiju i održavanje njihovog turnira finalne 16-orice World Grand Prixa, oglasio se i Glory Sports International, koji je također najavio svoj dolazak u glavni grad Japana i jednu od kolijevki borilačkih sportova.

Dok se K-1 Rising muči sa skupljanjem kvalitetnih boraca da dogura svoj World Grand Prix do same završnice najavljene za prosinac u New Yorku, Glory nema ni približno takvih problema.

Glory Sports International danas je objavio popis na kojem se zasad nalazi 13 imena. Radi se o borcima u teškoj kategoriji koji će sudjelovati na njihovom World Grand Prixu, a popis je zaista fantastičan. Nema uopće ni smisla pokušavati nabrojati sve uspjehe koje su postigli borci s popisa, a veseli nas vidjeti što će se očito u turniru naći i jedan od najboljih hrvatskih K-1 teškaša Igor Jurković.

Zaista, u Gloryju nisu pretjerali kad su najavili da bi ovo mogao biti najveći turnir u povijesti kickboxinga.

Popis za Gloryjev turnir teškaša:

Semmy Schilt

Peter Aerts

Remy Bonjasky

Jérôme Le Banner

Errol Zimmerman

Gökhan Saki

Sergei Kharitonov

Filip Verlinden

Ismael Londt

Anderson “Braddock” Silva

Brice “Nectar” Guidon

Jamal Ben Saddik

Igor Jurković

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI