Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Sljedeći Kličkov izazivač opet Britanac – pobjednik dvoboja Chisora vs. Fury! | Fight Site

Sljedeći Kličkov izazivač opet Britanac – pobjednik dvoboja Chisora vs. Fury!

K1 / Boks 04.07.2011 10:10h Autor:

Tyson Fury

Prema izjavama Kličkovog menadžera Berna Boentea, sljedeći izazivač za pojas prvaka sada u tri organizacije (IBF, WBA, WBO) trebao bi biti pobjednik dvoboja Fury vs. Chisora.

Britanski prvak, Dereck Chisora, (14-0, 9 KO’s) će 23. srpnja na Wembleyju braniti svoj pojas protiv neporaženog izazivača i velike svjetske boksačke nade Tysona Furyja (14-0, 10 KO’s). Tko pobjedi, gotovo sigurno će dobiti priliku protiv Vladimira Klička.

U slučaju da visoki Fury (viši je čak i od Vladimira) izbori izazivačku titulu, situacija će se dodatno zakomplicirati. Naime, i Klička i Furyja, trenira isti stručnjak – Emanuel Steward, a s obzirom na subotnji dvoboj protiv Hayja, atmosfera na Otoku će se dodatno nabrijati. Može se čak dogoditi da dvoboj protiv Tysona Furyja privuče više medijske pažnje od onog protiv Hayja.

“Prije tog meča se treba odigrati susret između Derecka Chisore i Tysona Furyja. Obojica su Britanci i oba meča bi za mene bili jako interesantni. Što se tiče Davida Hayja, on me ne zanima. Nije me briga što će biti s njim”, izjavio je Kličko za ESPN.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI