Slavnog “Stitcha” UFC blokirao s May/McG meča, a ne može si niti priuštiti ulaznicu (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 11.08.2017 12:43h Autor:

Jacob `Stitch` Duran

Jacob “Stitch” Duran se također našao na druženu s novinarima koje je u četvrtak u Las Vegasu, u svojoj dvorani, organizirao Floyd Mayweather junior. Slavni “cutman” je ipak demantirao da će biti dio ovog boksačkog mega spektakla koji slijedi 26. kolovoza.

Mayweatherov tim demantirao lošu prodaju ulaznica: “Već smo zaradili 60 milijuna dolara”

Iako će u kamere reći da ga to nije posebno pogodilo, dojam je ipak drugačiji. Duran je daleko najpoznatiji “cutman” na kugli zemaljskoj, a ovo će vjerojatno biti najgledaniji meč u povijesti boksačkog sporta. On bi svakako trebao biti dio meča Mayweather vs. McGregor.

Zašto je uopće onda došao na Mayweatherovo druženje s novinarima?

“Uvijek sam ovdje. Barem jednom tjedno sam ovdje, malo popričam s ljudima. Vikendima sam obično izvan grada zbog posla, ali ako me žena tijekom tjedna pošalje po mlijeko, obično navratim ovdje na dva ili tri sata i podružim se.  Lijepo je biti ovdje. Ovo je lijepo sportsko okruženje.”

“Neću raditi na eventu. Ne znam zašto. Događa se. Vidjet ćemo, ali možda netko iz ‘undercarda’ želi da ga ja krpam, pa me pozove pa dođem raditi”, odgovara Duran na pitanje hoće li biti dio spektakla.

Podsjećamo, Duran je bio jedno od zaštitnih lica UFC-a, no nakon što mu je zabranjeno da ima svoje vlastite sponzore na odjeći koju nosi tijekom UFC evenata (nakon što je potpisan ugovor s Reebokom), “Stitch” je morao napustiti kompaniju. Od tada nije u dobrim odnosima s Danom Whiteom i ovom elitnom MMA promocijom. Na pitanje ‘Je li blokiran s eventa?’ Duran nije htio eksplicitno odgovoriti, ali se iz njegovog odgovora punog ironije upravo to moglo zaključiti…

“Kako si ti čovječe? Što radiš u životu? Ne, ne boli me. Bilo bi lijepo, ali Floyd ima vlastite ljude koji ga krpaju, oni rade odličan posao. A i Conor ima svoju ekipu.”

Hoće li doći privatno na event?

“Ne, privatno sigurno neću doći, to je priredba koja je za nekoga mog imovinskog statusa preskupa. Ne mogu si priuštiti kartu. Neću platiti niti PPV, ali negdje ću doći i gledati. Nisam godinama platio PPV”, odgovara.

Mnogi smatraju da je meč Mayweather vs. McGregor blasfemija za boksački sport. Duran se ne slaže. On čitavu stvar gleda pragmatično i vjeruje da se radi o velikoj reklami za boks i borilački sport općenito.

“Mislim da je ovo jako dobro za sport. Pogledajte sve ovo što se događa. Kako ti može biti loše za sport? Velika je strka oko svega. Ovo nisam vidio od ere Mikea Tysona? Gdje god odem, ljudi me pitaju za ovaj meč. Moram priznati Conoru da je najveći lopov u povijesti borilačkog sporta. Ukrao je srca ljudima. Ono što je on napravio je fenomenalno. Mislim da nitko nikada više neće uspjeti tako nešto”, dodaje slavni cutman.

Čitav razgovor pogledajte u videu MMAFightinga:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI