Slavni boksački analitičar: Conor ima točno 0 posto šanse za pobjedu (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 16.06.2017 09:48h Autor:

Conor McGregor

Max Kellerman, poznati voditelj emisije “First Take” na ESPN-u i cijenjeni boksački analitičar, je u četvrtak ponovno komentirao meč između Conora McGregora i Floyda Mayweathera jr-a koji je dogovoren za 26. kolovoz. Kellerman je već ranije ustvrdio ustvrdio da UFC prvak nema nikakve šanse za pobjedu protiv slavnog boksača, a sada kada je meč dogovoren, svoj je stav još pojačao.

Usijana rasprava ESPN-ovih analitičara: Ima li McGregor i teoretske šanse protiv Mayweathera?

U jučerašnjem izdanju emisije se ponovno sukobio sa svojim kolegom Stephenom A. Smithom koji u potupnosti ne dijeli njegovo mišljenje. Kellerman je, naime, rezulutan te je McGregoru dao točno “0 posto šanse da pobijedi u boksačkom meču”.

“Nema nikakve šanse. Niti jedan boksač nije uspio pobijediti Floyda, a trenirali su boks od djetinjstva. Od kada su bili bebe. Par ih je bilo blizu, možda… Da je Conor najnadareniji talent za boks u povijesti, bolji i od Sugar Ray Robinsona ili Roy Jonesa, i dalje bi imao 0 posto šanse za pobjedu protiv Mayweathera. Ovaj meč je potpuno nepoštovanje boksa kao vještine. Mayweather ne bi imao nikakve šanse protiv Conora u Octagonu, tako je sada i obrnuto. Conor Mcgregor ima točno 0 posto šanse u ovom meču”, smatra Kellerman s kojim se Smith nije složio…

“S poštovanjem prema tebi i tvojoj ekspertizi, ipak se ne slažem s tvojom procjenom. Conoru dajem 1 posto šanse, a to je šansa koju svaki udarač ima. Jer kada te netko dobro pogodi… Naravno da ne mislim da će Mayweather dobiti taj udarac. I naravno da mislim da je Floyd jedan od najboljih boksača koji su ikada živjeli. Sve što si ti rekao je istina, ali nikada ne mogu odbaciti šansu da te netko nokautira. To nikada neću napraviti”, objašnjava Smith.

Kako je rasprava tekla dalje, pogledajte u videu:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI