Showtime Sports objavio sjajnu najavu za meč Klička i Joshue (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 18.04.2017 21:01h Autor:

screenshot

Showtime Sports dobio je veliku bitku za američka prava prijenosa teškaškog boksačkog spektakla između Vladimira Klička i Anthonya Joshue, pa su tom prilikom odmah objavili i sjajnu video najavu.

Ovaj spektakularni meč nas očekuje 29. travnja, odnosno za dva vikenda, a ova dva fantastična teškaša borit će se na prepunom Wembley stadionu. Dugo nije jedan teškaški meč izazvao ovoliko zanimanja, što zapravo niti ne treba čuditi, ako znamo rezime oba borca.

Vladimir Kličko vjerojatno je najveći teškaš u razdoblju nakon umirovljenja Lennoxa Lewisa, a ovo je njegov povratak u ring nakon godinu i pol dana, odnosno nakon poraza od Tysona Fury. Vlasnik skora 64-4, prije susreta s Furyem je ovaj 41-godišnjak ima 22 pobjede u nizu te ima cilj svojim iskustvom vratiti pojaseve u svoje vlasništvo.

S druge ga strane čeka teškaš kakvog Britanija nije imala upravo od spomenutog Louisa, 28-godišnji olimpijski pobjednik iz Londona koji je svih svojih 18 protivnika, ako govorimo o prefesionalnoj karijeri, nokautirao. Neopisivo smo uzbuđeni oko ovog meča, nakon najave naravno još i više. Uživajte!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI