Shannon Briggs opet napada, neprestano proziva Tysona Furya (FOTO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 01.10.2017 20:10h Autor:

Fury vs. Briggs

Trenutno suspendirani bivši dvostruki teškaški boksački prvak, Shannon Briggs, i dalje ne odustaje od nastavka svoje karijere i svojih poznatih prozivanja željenih protivnika. Već neko vrijeme je bacio nišan na još jednog boksača koji je trenutno podosta daleko od ringa, Tysona Furya.

Nakon stalnih prozivanja, pa čak i incidentnih situacija uz njih, kojima je pokušao doći do mečeva protiv Vladimira Klička, pa nakon toga i Davida Hayea, Briggs ima novu žrtvu. 45-godišnji bivši prvak, koji je do kraja siječnja pod suspenzijom, odlučio je pokušati iz mirovine vratiti Tysona Furya. To radi gotovo svakodnevnim prozivkama putem svog Instagram profila, od otvorenih poziva do provokativnih foto montaža.

Ono što je obojici zajedničko je da nisu nastupali jedne određeno vrijeme. Briggs od svibnja prošle godine, kada je upisao svoju 60. pobjedu u karijeri, dok Fury nije nastupao od studenog 2015. godine, kada je šokirao Vladimira Klička. Od tada je više dio trač rubrike ili crne kronike, nego sportske rubrike, gdje bi mu trebalo biti mjesto. Briggs se ove godine pripremao za novi meč, no početkom ljeta je pao na doping testu, a u srpnju mu je određena suspenzija u trajanju od šest mjeseci.

Fury je trenutno u podosta teškom stanju, ako možemo gledati po njegovom čestom mijenjanju stavova o vlastitoj karijeri i umirovljenju, a i posljednje fotografije svjedoče o ogromnom višku njegovih kilograma. Što se tiče Briggsa, on barem konstantno trenira i objavljuje video snimke iz dvorane. Ukratko, pogledajte načine na koje Briggs pokušava doći do meča protiv Furya.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI