Shane Carwin prozvao Mikea Tysona uz vrlo zanimljiv razlog

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 08.08.2017 16:48h Autor:

Shane Carwin

Novo prozivanje na relaciji boks – MMA dolazi od bivšeg privremenog UFC prvaka teške kategorije, Shanea Carwina. On je prozvao Mike Tysona, no uz vrlo zanimljiv razlog. Kao što je naveo, čisto da dokaže kako neki fanovi žive u iluzijama.

Carwin je tijekom prošle godine razmišljao o MMA povratku, no to je na kraju propalo. Bio je čak dogovoren njegov nastup na Rizinovom Grand Prixu, no kroz trening se pokazalo kako se nije sposoban vratiti, odnosno doživio je previše ozljeda. Tako je njegova borba protiv Juniora Dos Santosa, iz 2011. godine, ostala njegov posljednji MMA nastup. No, sada se javio po pitanju trenutno aktualne teme borilačkog svijeta.

“Kad već fanovi žele boks protiv MMA-a, evo ja prozivan Mikea Tysona na meč koji će trajati otprilike trideset sekundi”, napisao je Carwin na Twitteru.

Fanovi su vrlo brzo počeli reagirati, na što ih je Shane dočekao ispravljenim statusom u kojem je objasnio što zapravo želi reći onime što je prethodno napisao:

“Da objasnim haterima i fanovima Mikea Tysona koji me ne znaju. Siguran sam kako bi me Mike nokautirao unutar tih 30 sekundi. Ja ne živim u iluzijama!”

Dakle, Shane je ukratko htio objasniti kako mu smiješno izgledaju sve one izjave analitičara i profesionalnih boksača koji vjeruju kako Conor McGregor ima šanse protiv Floyda Mayweathera, ali i svi ostali MMA borci protiv zvijezda svjetskog boksa. Zanimljivo, Shane, zanimljivo!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI