Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Sep analizira meč Klička i Joshue: Predobar meč, Kličko je prokockao svoju priliku između 6. i 8. runde! | Fight Site

Sep analizira meč Klička i Joshue: Predobar meč, Kličko je prokockao svoju priliku između 6. i 8. runde!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 03.05.2017 11:53h Autor:

Sep vs. Petković

“Uživao sam, višestruko sam sretan zato što je meč bio odličan. Predobar”, smatra Hrvoje Sep – odnedavno hrvatski boksački profesionalac, govorećiu intervjuu za Sportske Novosti o super meču između Anthonyja Joshue i Vladimira Klička proteklog vikenda u Londonu. Podsjećamo, Britanac je slavio prekidom u 11. rundi nakon niza preokreta i sjajnih dionica u samom meču s obje strane.

“Navijao sam za Joshuu, a pojasnit ću i zašto. Zato što je Kličko 10 godina radio mečeve kojima je, po meni, nanio određenu štetu boksu. Zato što svjesno nije radio ovakve mečeve, s ovakvim suparnicima. Uvijek je boksao sa strašno puno sigurnosti, ziheraški da mu se ništa ružno ne dogodi. Zato njegovi mečevi nikada nisu bili atraktivni. Ironija je da je sada u Londonu konačno bio atraktivan, a izgubio je…”, analizira Sep koji je do kraja meča promijenio svog favorita.

Tvrdi da je Kličko dvoboj izgubio između 6. i 8. runde kada je trebao dovršiti posao. Na žalost ukrajinskih navijača, Joshua se brzo opravio…

“Gledao sam meč s trenerom Pijetrajem i još nekim društvom i mi smo nakon 5. runde kao da smo na tribinama ustali i pred televizorom pljeskali. Obojici. Toliko je dobro bilo, toliko nas se dojmilo. Pazite u toj je rundi Kličko pao, broji mu se, ali baš je u toj rundi Kličko kasnije razbio Joshuu, da tu rundu nije izgubilo. To se u boksu još nikada nije dogodilo. Na kraju sam navijao za Klička jer je dao puno, dao je sve od sebe. Zato mi je na kraju bilo malo žao…, objašnjava hrvatski boksač.

U analizi se osvrnuo i na prekid, koji je smatra, bio preuranjen…

“Po meni, prekid nije bio legitiman. Je, Kliko je bio i uzdrman i umoran, ali mu sudac nije dao šansu da se oporavi. Ako je htio već prekinuti meč, trebao je to učiniti nakon drugog nokdauna. Ako sudac boksača koji je dva puta teško pao, kao Kličko u 11. rundi, dva puta vrati u meč, da bi nakon 10 sekundi prekinuo meč bez ijednog primjenog udarca, to nema smisla…”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI