Schaub vjeruje u McGregora: Uplatit će 10 tisuća dolara na kladionici!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 15.06.2017 13:09h Autor:

Schaub i McGregor

Borba stoljeća je dogovorena! Floyd Mayweather jr. i Conor McGregor će ukrstiti rukavice 26. kolovoza u Las Vegasu. Nakon višemjesečnih pregovora napokon su ugovori potpisani i vijest je službena.

Ne treba biti posebno vidovit da bi zaključili kako će upravo ovaj meč biti glavna vijest borilačkih medija diljem svijeta narednih tjedana i mjeseci, a da će gotovo svaki borilački protagonist dati svoje mišljenje o njemu.

Jedan od onih koji su to već učinili jest bivši UFC-ovac, a danas voditelj vrlo uspješnog podcasta “The Fighter and the Kid”, Brendan Schaub. Čovjek koji je prije nekoliko godina u Octagonu svladao i našeg Mirka Filipovića vrlo hrabro predviđa ili bolje rečeno “garantira” svojoj publici da će Conor pobijediti u više od jedne runde. To je napisao na službenom Twitter profilu.

Otišao je i korak dalje te je najavio kako će staviti čak 10 tisuća dolara na okladu da će meč otići do konačnog sudačkog gonga, odnosno da će McGregor izdržati do kraja.

“Svim ‘stručnjacima’ koji govore da ovo nije prava borba i da se radi o cirkusu. Ja ću staviti 10 tisuća svog novca na okladu da borba ide do kraja, do sudačke odluke”, napisao je Schaub i izazvao razne komentare.

Neki se očekivano s njim slažu, drugi ga kritiziraju i govore “da nema pojma”.

Što vi mislite kako će meč između McGregora i Mayweathera završiti?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI