Schaub analizirao McGregor vs. Pacquaio – “Taj meč je jako teško prodati…”

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 12.12.2017 11:02h Autor:

Pacquiao i McGregor (Instagram)

Hoće li doći do boksačkog meča između Mannyja Pacquiaoa i Conora McGregora? Kada je u pitanju ovaj UFC prvak, sve je moguće. I to doslovno!

No, čovjek koji je radio glasno i marljivo na promoviranju McGregorovog boksačkog dvoboja protiv Mayweathera, Brendan Schaub, sada tvrdi da je ovo puno teži zalogaj “za prodati”. Podsjećamo, Schaub je na lavini svog oduševljena oko dvoboja McGregor vs. Mayweather i dobio “gažu” na Showtime televiziji za vrijeme tog sportskog spektakla.

Upitan od strane TMZ-a što misli o novom boksačkom izletu UFC-ove super zvijezde, Schaub odgovara:

“Čak i za mene, za čovjeka koji je žestoko bio na vlaku Conor vs. Floyd, ja sam bio čak i lice MMA svijeta u Showtime programu… bilo bi to teško za prodati. Ovo je težak meč za prodati.”

Bivši UFC teškaš, naime, smatra da je Pacquiao puno teži posao za Irca od Mayweathera i samim time da nema niti teoretske šanse u borilištu.

“Mislim da je ovo teži meč za Conora oc Mayweathera. Pacquaio je više borac koji radi pritisak na vas, jače udara. Floyd Mayweather je bio savršeni boksački protivnik s kojim možeš prodati taj super meč. Ovo bi bilo teško prodati kao kompetitivan dvoboj. Možda će se prodati kroz PPV prijenose…”, pita se Schaub.

Može li McGregor i u teoriji pobijediti Pac-Mana?

“Ne, u boksu ne. U MMA-ju Pacquiao ne bi trajao niti 30 sekundi. U boksu ne”, odgovara Schaub i zaključuje:

“Kao što je Dana White rekao, kada imaš 100 milijuna dolara na banci, teško se dići ujutro i primati udarce u lice. Ja ne bih. Khabib, Tony Ferguson, to su borci koji čekaju McGregora. A to je težak izbor. Da sam McGregor, činio bih isto, borio bih se protiv Pacquiaoa i zaradio bih novih 100 milijuna dolara i otplovio u sumrak.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI