Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Sauerland odbio organizirati Mavrovićev povratnički meč! | Fight Site

Sauerland odbio organizirati Mavrovićev povratnički meč!

K1 / Boks 24.03.2013 11:17h Autor:

Željko Mavrović

Željko Mavrović već mjesecima naporno trenira i očito da je njegov povratak u ring sve bliže. Legendardni hrvatski profesionalni boksač već dulje vrijeme sparira s našim najboljim borcima, bez obzira kojom se disciplinom oni bave.

Postoje brojna nagađanja o tome što je natjeralo 44-godišnju Šaku sa Srednjaka da se ponovno vrati borbama nakon čak 15 godina pauze, no ono što je trenutno jedino sigurno jest informacija da od suradnje Mavrovića i jednog od najpoznatijih boksačkih promotora na svijetu, Wilfrieda Sauerlanda, ipak neće biti ništa.

Večernji list otkrio je ipak kako će Sauerland unatoč svojoj odluci da ne organizira Mavrovićev povratnički meč ipak pružiti pomoć u određenoj mjeri s uspostavljanjem kontakta s nekim njegovim kolegama, ali mu je također otvorio i vrata svojeg boksačkog kampa u slučaju da su mu potrebni kvalitetni sparing partneri.

"Onog trenutka kada sebe potpuno osjetim, donijet ću odluku, novu odluku. Potrudit ću se, volio bih to, no moram sve odvagati. Sabrat ću svoj život, svoju obitelj, posao i pitati samog sebe što ja to želim postići ako ulazim u ring. A do tada bi me razmišljanje o tome samo iscrpljivalo. Sada bih volio mir neko vrijeme, bez pitanja hoćeš, nećeš, jesi li bolji. Previše to psihološke energije oduzima. Taj presing si ne želim jer ja ništa ne moram. Bit će to negdje u veljači, ožujku. Toliko sam si dao vremena da potegnem u treninzima. Više od toga ne bi imalo smisla rekreirati se ovakvom žestinom, to tijelo ne bi izdržalo", rekao je Željko još krajem 2012. godine o svom mogućem povratku u ring.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI