Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Sapp se unio u lice, a Pavić mu hladno poručio: Vidimo se u ringu! | Fight Site

Sapp se unio u lice, a Pavić mu hladno poručio: Vidimo se u ringu!

K1 / Boks 25.08.2011 15:39h Autor:

Bob Sapp i Florian Pavić

Sutra (petak, 26. kolovoza) je na rasporedu dvoboj između gorostasnog Bobba Sappa i Florijana Pavića koji ćemo po pravilima tajlandskog boksa pratiti na Kapital networku kao dio spektakla “Steko’s Fight Night.”

Na službenom vaganju i sučeljavanju koje je upriličeno uoči ovog hrvatskoj publici zanimljivog dvoboja, 27-godišnji “Faust” Pavić je poručio Amerikancu – “Vidimo se u ringu!”

Uz mnogo prijetnji, “Zvijer” se unjela u lice hrvatskom borcu, no on je ostao miran i samo mu je hladnokrvno poručio da će se s njim razračunati tek sutra. Dvoboj za ulog ima pojas prvaka WKA federacije u superteškoj kategoriji.

Valja napomenuti kako je Sapp čak 75 kilograma teži od Pavića. Dok je vaga ispod njega pokazala 170 kilograma, Pavić je težio točno 95. Dvoboj bi trebao početi oko 22 sata i 45 minuta, a gledatelji će moći pogledati i borbu za svjetski naslov u kickboxingu za žene između ljubimice njemačke publike, aktualne prvakinje dr. Christine Theiss te talijanke Marine Zuevae.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI