Saki: Sudac je bio katastrofalan!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 14.10.2013 08:00h Autor:

Saki VS Verhoeven

Suci na eventima Gloryja umalo su upropastili odličan event koji se održao proteklog vikenda u Chicagu. Neke njihove odluke fanovima borilačkih sportova teško su objašnjive, kao i samim borcima i trenerima.

Jedan od onih koji se smatraju izuzetno oštećenima je Gokhan Saki kojeg su mnogi očekivali u finalu turnira četvorice s Danielom Ghitom, ali na kraju ga je u polufinalnom meču pobijedio većinskom sudačkom odlukom Ricco Verhoeven koji je u konačnici i osvojio turnir te nagradu od čak 250 tisuća dolara.

Naime, sudac je na početku borbe nepotrebno brojao Sakiju zbog udaraca koji prema svemu sudeći čak ni nije bio plasiran i smatra kako ga je to koštalo poraza.

"Pobijedio ili izgubio, ja ću se svejedno nasmijati. Izgubio sam meč zbog katastrofalne odluke suca u meču protiv Ricca. Svejedno mu čestitam na pobjedi, bit ću bolji idući put", poručio je Gokhan nakon borbe.

Putem Facebook profila oglasio se također i Hesdy Gerges koji je odradio atraktivnu prestiž borbu protiv Zimmermana iako je poražen. "Vjerujem da je meč bio odličan za publiku, na kraju je Errol pobijedio, ali moglo je to otići u oba smjera. Sad ću ostati malo u SAD-u i opustiti se, a onda se vraćam treninzima i idući put je pobjeda moja", napisao je Hesdy.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI