Saki “pokopao” Glory: To je jadna organizacija koja u svom gradu ne može prodati 1500 karata

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 24.05.2017 16:43h Autor:

Gokhan Saki (Facebook)

Jedan od najboljih kick boksača na svijetu Gohkan Saki je preko službenog Facebook profila potvrdio odlazak iz elitnog Gloryja koji je prije nekoliko dana najavio njegov stari trener Cor Hemmers.

> Potvrđeno: Gohkan Saki završio karijeru! Ali se s Denisom Stojnićem sprema za novu!

“Da, napustio sam Glory. Poništio sam ugovor s njima i potpisao ugovor o umirovljenju”, poručio je u podužem “postu” u kojem se žestoko obrušio na dosadašnje poslodavce nazvavši ih lažljivcima i jadnicima.

“Ovo je objašnjenje za moje fanove zašto sam napustio Glory. 3. svibnja sam napustio promociju, a istog dana sam dobio povratnu potvrdu da je ugovor gotov. Nakon pet mjeseci čekanja i dalje nisam  znao borim li se protiv Rica Verhoevena ili ne. Umoran sam od čekanja i sada je čekanje gotovo. Glory se bavi politikom jer žele zaštititi ‘svog’ prvaka Rica Verhoevena kako bi s njim obnovili ugovor, a to se trebalo dogoditi ili krajem svibnja ili u lipnju. Ako bi izgubio od mene, njegova pozicija u Gloryju bi bila oslabljena. A Rico Verhoeven i njegov tim, kao i Glory uostalom, nisu htjeli pokazati koliko je zapravo slab”, dodao je Saki koji očito vjeruje da postoji interes Gloryjevog menadžmenta da Nizozemac ostane prvak i da produlji ugovor s elitnom svjetskom kick boxing promocijom.

Saki je razočaran raspletom te niti u nastavku nije štedio promociju, a niti njezinog prvaka u teškoj kategoriji.

“Koja si ti kujica. Jesi li uplašen, jesi li kukavica? Glory ti prosljeđuje sve te stvari, a dok sam bio u promociji i izazivao Verhoevena nikad se nisu trudili to proslijediti. To još jednom pokazuje koliko je Glory amaterska i patetična organizacija. Štite svog ljubimca Rica. Pažljivo mu biraju protivnike i cenzuriraju medije.”

“Rico Verhoeven se hvalio nakon meča s Badr Harijem u Njemačkoj da mu ne trebaju slavni protivnici jer on može napuniti arenu i bez njih. A sada kada se borio u svojoj zemlji, u svom gradu, uspio je napuniti 1500 sjedalica. Na Twitteru sam mu čestitao, ali Rico, što se dogodilo s tim praznim stolicama? Rico kao i obično nije odgovorio, ali je u pomoć jadnom djetetu priskočio suosnivač Gloryja Scott Rudman. On je za njega pokušao odgovoriti jer Rico ne zna ili ne može odgovarati za sebe. Scott zna da već tri tjedna nisam u njegovoj organizaciji, također to znaju i Verheoven i čitav njihov menadžment, no svejedno lažu na društvenim mrežama. Znaju da se ne mogu boriti protiv njega jer imam druge nove obaveze. To je jadno i jeftino od Gloryja i Scotta Rudmana”, objašnjava u podugačkom postu “Odmetnik”.

Čitavo Facebook obraćanje pročitajte u nastavku:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI