Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ruska boksačka promocija ukinula ring cure u bikinijima: Ovo nije striptiz klub | Fight Site

Ruska boksačka promocija ukinula ring cure u bikinijima: Ovo nije striptiz klub

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 12.06.2015 00:01h Autor:

Ring cure

Ruska boksačka promocija World of Boxing je nedavno objavila kako njihove ring djevojke svoj posao više neće obavljati u bikinijima. Razlog ovakvom potezu leži u želji za poštovanjem prema osobama koje su muslimanske ili neke druge vjeroispovijesti.

Promjene su stupile na snagu na posljednjem eventu koji se održao 22. svibnja, ali o toj odluci se duže vremena razmišljalo.

"Na našim eventima ima ljudi različitih kultura.", izjavio je CEO promocije, Andrew Ryabinsky. "Imamo boksače koji su muslimani i koje tretiramo s poštovanjem. Boksačke priredbe nisu baš mjesta gdje cure moraju hodati u bikinijima. Više volimo suzdržan format. Ovo je ozbiljno internacionalno sportsko natjecanje, ne striptiz klub. Zbog toga smo odlučili promijeniti format i zbog toga ćemo biti više civilizirani."

Umjesto potpunog "ukidanja" cura s eventa, vodstvo promocije se odlučilo na predstavljanje ring cura kao "čednih" osoba.

"U Americi cure nose bikinije. Mi želimo da one budu lijepe, ali želimo i da izgledaju čedno.", rekao je Andrew.

Cure ne moraju biti polugole da bi nosile table s brojevima. To je poteklo iz Amerike i ne znači da svi ostali to moraju slijediti (op.a).

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI