Ruiz motivirao McGregora: “Vraćam se pobijediti Mayweathera”

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 03.06.2019 09:29h Autor:

Conor McGregor (Instagram)

Conor McGregor motiviran je uspjehom Andya Ruiza i svoje sunarodnjakinje Katie Taylor. Pod tim dojmom odlučio je prozvati Floyda Mayweathera na revanš.

Conor je pratio spektakl iz Madison Square Gardena na kojem je nastupala i njegova sunarodnjakinja Katie Taylor. On je već nekoliko puta ranije nju navodio kao buduću veliku stvar i jedan je od glavnih podržavatelja njene karijere. 32-godišnja Taylor obranila je svoje dosadašnja titule i njima je pridodala WBC i The Ring, čime je postala prva apsolutna boksačka prvakinja iz Irske.

Osim njene pobjede za koju je odmah izrazio ponos, McGregora se posebno dojmila pobjeda Andya Ruiza Jr. nad Anthonyem Joshuom. Toliko da je odlučio izraziti svoju želju za novim ulaskom u ring.

“Boks je sjajan i priuštit ću si još jedan pokušaj! Izazivam Juana Manuela Mayweathera na revanš. Ovog puta ću se pripremati u svom starom klubu. Tada ćemo vidjeti kako stvari stoje”, napisao je McGregor na Twitteru.

Njega se u posljednje vrijeme često može vidjeti Crumlin boxing clubu, klubu gdje je zapravo započeo svoju boksačku karijeru. Tamo je nedavno odradio i ekshibiciju, nakon koje je rekao da mu se vratila ona početna ljubav prema boksu. Ona se nakon što je popratio subotnje mečeve samo dodatno pojačala.

Ovu priču ne treba unaprijed otpisivati, posebno nakon što u posljednje vrijeme dolaze informacije kako je Floyd spreman na novu veliku zaradu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI