Roqueni pobijedio Kyshenka, Toplak i Vorkapić neuspješni

K1 / Boks 10.03.2013 12:38h Autor:

Giorgio Petrosyan i Abraham Roqueni (photo: Yokkao)

Na drugoj Enfusion Live priredbi ove godine održanoj u Barceloni, Abraham Roqueni pred domaćom publikom došao je do još jednog vrijednog skalpa svladavši podijeljenom odlukom finalistu K-1 MAX-a 2012. Artura Kyshenka.

Treba isto tako reći da je Roqueni imao pomoć sudaca i nagrađen je pobjedom. No, s druge strane Kyshenko je na vaganju bio 2 i pol kilograma teži od dogovorenih 70 kg. Roqueni je u Španjolskoj ostvarivao svoje najveće uspjehe. 2011. pobijedio je na bodove Andyja Souwera i Gagu Dragu, a 2012. Alberta Krausa. Souwer ga je ipak uspio dobiti na K-1 MAX Final 16 u Madridu prošle godine.

U sudaru ponajboljih boraca u kategoriji do 85 kilograma Sahak Parparyan i Oscar Cordoba odradili su meč bez pobjednika. Španjolac je bio bolji u prve dvije runde, no Armenac ga je uspio rušiti u trećoj i dobiti rundu s 10:8.

Slovenci nisu bili uspješni u Barceloni. Mirko Vorkapić izgubio je tehničkim nokautom zbog posjekotine od Davida Calva, dok je Moises Ruibal nokautirao Tadeja Toplaka u prvoj rundi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI