Rogan se obrušio na NY Times zbog “lažne vijesti” o meču McGregor vs. Mayweather

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 28.08.2017 12:54h Autor:

Joe Rogan i Conor McGregor

Poznati UFC-ov TV komentator i analitičar Joe Rogan je razočaran načinom na koji je ugledni dnevni list New York Times izvijestio o povijesnom boksačkom meču između Conora McGregora i Floyda Mayweathera koji se održao proteklog vikenda u Las Vegasu.

Rogana je zasmetao izvještaj za koji smatra da je potpuno neobjektivan te je uglednom listu preko svog Twittera poručio da se radi o “lažnoj vijesti”.

New York Times je na svom Twitter profilu objavio:

“McGregorovo lice je bilo potpuno krvavo. Bio je na rubu padanja kroz konopce u trenutku kada je sudac prekinuo meč.”

No, Rogan smatra da je “Times” pretjerao i da je njihov opis onoga što se dogodilo na samom kraju meča potpuno pogrešan.

“Slažem se s prekidom meča, ali ovaj opis nije točan. Ovo je vrlo razočaravajuće od novine koju sam redovito čitao.”

Rogan je kasnije dodatno elaborirao svoje razmišljanje na Instagramu.

“Zar zaista New York Times? O čemu vi jebeno pričate? U ovom jako zbunjujućem svijetu, s predsjednikom koji plače o lažnim vijestima, ovo samo baca ulje na batru i minira legitimno novinarstvo s kojim se vi bavite. Ovo je potpuno pogrešan opis Conora na kraju meča. Gotovo sam na rubu da vam napišem da ste jadni…!”

Njegova objava i poruka New York Timesu je očekivano izazvala ogroman broj pozitivnih reakcija MMA fanova koji prate Rogana na društvenim mrežama. Većina se slaže da je McGregor odradio više nego dobar posao potiv višestrukog svjetskog prvaka te da je prilično dobro predstavio slobodnu borbu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI