Roach traži izliku za poraz: Manny se borio ozlijeđen!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 03.05.2015 12:13h Autor:

Manny Pacquiao, Freddie Roach i tim

Trener Mannya Pacquiao Freddie Roach je izjavio kako je njegov boksač nastupio s ozljedom ramena te da je prije tri tjedna ovaj meč bio vrlo blizu otkazivanju.

Ako je vjerovati Freddieu Roachu i njegovoj izjavi s press konferencije, koja je uslijedila nakon meča, Manny Pacquiao je nastupio ozlijeđen. Roach kaže kako je do ozljede došlo na sparingu, a da je magnetska rezonanca pokazala kako Filipinac ima ozbiljnu ozljedu ramena, odnosno frakturu mišića.

Dodao je kako je Manny kontaktirao atletsku komisiju te da je razmišljao i o povlačenju iz meča. Ozljeda se dogodila prije samo tri tjedna i još uvijek je bila poprilično svježa. No, iako je većinom koristio lijevu ruku, Manny je podosta koristio i desnu te se nije mogla primijetiti ikakva ozljeda.

Nešto o tome rekao je i poraženi iz jučerašnjeg meča: "Ozlijedio sam rame prije tri tjedna. Stanje se popravilo, no ono nije bilo na 100%". Tom izjavom je Manny vjerojatno pokušao izbjeći ikakve izlike

Svoj komentar na to imao je i pobjednik meča, Floyd Mayweather: "I ja sam imao ozlijeđena oba ramena i šake, no ja ću uvijek imati način za iskoristiti ono što imam i doći do pobjede. Imam osjećaj da je Manny jako puno toga ostao dužan. Pobijedio sam uvjerljivo. Da je bio bolji, sportski bih prihvatio poraz i čestitao mu, no nije."

Da li je ozljeda stvarno postojala ili je to zapravo traženje izlike od strane Freddiea Roacha? Stvara li se ovako podloga za organiziranje još jednog meča? U ovom trenutku ne znamo, ali sve nam se čini da je možda zatvoreno tek jedno poglavlje, a da se knjiga tek počela pisati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI