Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Rios: Boks mi je bolji od seksa i šaljem Pacquiaoa u mirovinu! | Fight Site

Rios: Boks mi je bolji od seksa i šaljem Pacquiaoa u mirovinu!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 05.11.2013 09:31h Autor:

Brandon Rios

Duel Brandona Riosa i Mannyja Pacquiaoa održat će se za 20-ak dana, a borci su proteklog vikenda odradili intervju za HBO, gdje su razgovarali s novinarom te mreže Maxom Kellermanom.

Ovog puta, kao nikada do sada kada su u pitanju istupi u medijima, posebno agresivan je bio Rios, koji je istaknuo kako će poslati Filipinca u mirovinu.

"Za borbu ću biti 100% spreman. Želim Pacquiaoa poslati u mirovinu.. Ja sam nova zvijezda i ne želim biti kao Manny, želim biti kao Brandon. Dosta mi je više komentara ljudi koji me podcjenjuju. Govore za mene da sam vreća za udaranje, i da će se on poslije mene boriti s Mayweatherom. To ne može tako", rekao je Rios.

On je dodao i da je za njega boks bolji od seksa.

"Manny za mene nije legenda, on je samo čovjek s kojim se moram boriti. Pacquiao, kažeš kako si uvjeren u pobjedu, e pa ja sam tu da ti pokažem kako griješiš. Želim ga pobijediti. To je moj posao i to će se dogoditi. Boks je za mene bolji od seksa i uživam u ovome što radim", završio je Rios.

Pacquiao i Rios u ring će 23. studenog u kineskom Macau.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI