Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Rico Verhoeven izazvao Badr Harija, bivši K-1 prvak prihvatio izazov | Fight Site

Rico Verhoeven izazvao Badr Harija, bivši K-1 prvak prihvatio izazov

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 13.04.2016 10:14h Autor:

Rico Verhoeven & Badr Hari

Sprema nam se kickboks poslastica! Gloryjev prvak teške kategorije, Rico Verhoeven, gostujući na nizozemskoj televiziji izazvao je Badr Harija kojem nije trebalo dugo da potvrdi kako prihvaća izazov. Službene potvrde meča zasada još nema.

Verhoeven je u emisiji “Peptalk” na Ziggo Sport kanalu potvrdio da želi borbu s Harijem ako je on za to zainteresiran. Hari je u studenom priznao da želi još jednu borbu prije mirovine, a Verhoeven je stavio ponudu na stol:

“Badr, znaš da sam spreman. Ja sam sada broj 1, pa ako još uvijek želiš tu borbu pred mirovinu, hajdemo!”

Iako je Hariju ponudio borbu, Gloryjev prvak sa svoje strane taj meč ne smatra nikakvim izazovom jer vjeruje da “Golden Boy” jednostavno nije na njegovom nivou.

“Postoji razlika između borbe i velike borbe. On se borio s nekim imenima tu i tamo, ali to nisu bili jako iščekivani mečevi. Ja sam se u proteklih nekoliko godina borio za svjetske titule protiv većih imena. Postoji razlika između natjecanja na najvišem nivou i borbe u nekim nasumičnim mečevima”, objasnio je Verhoeven.

Hari se ubrzo nakon što je dobio ponudu oglasio putem Twittera objavivši sliku s natpisom,”Izazov prihvaćen”, uz komentar:

“Vuk ne gubi svoje snove zbog mišljenja jedne ovce.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI